Natbelysning

Nytårshilsen 2017

Bestyrelsen for Midtsjællands Motorflyveklub vil gerne ønske dig og din familie et rigtig godt nytår. 


Flyvevejret i 2017 har langt fra været det bedste, forhåbentlig vil 2018 give mulighed for masser af flyvning og hyggeligt samvær på EKRS.

Desværre har december måned været meget regnfuldt hvilket har bevirket, at banen er meget våd med deraf risiko for dybe spor. Bestyrelsen har derfor dd. udsendt Notam med 24 timers Prior Notice Required (PN) - eller på jævnt dansk, EKRS er lukket indtil videre frem til den 14/1 2018, dog med mulighed for åbning 24h PN hos Torben på 20 29 34 28.

Kina testflyver stor fragtdrone

Kinas tungeste fragtdrone blev testfløjet i slutningen af oktober. AT200 kan bære 1,5 ton og skal blandt andet bruges til sikre militærforsyninger til øer i det Sydkinesiske Hav.

 

Vahana from Airbus

Se den nye "by-flyver" som Airbus er ved at udvikle og som skal prøveflyves snart.

IMG 0672

Læs mere: Vahana from Airbus

Klubtur til Bornholm søndag den 3.september 2017

C:\Users\Claus Brun\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\P1020561.jpg

 

Til trods for dårlige vejrudsigter fik vi alletiders vejr. Der deltog 6 fly og 17 personer som fik en meget smuk tur over Skåne og Østersøen.

Vi blev samlet op af Bornholms minibusser som er ejet at en tidligere trafikpilot. Det gjorde det bestemt ikke ringere. Han sørgede en sightseeingtur blandt andet gennem Almindige og vi endte i Gudhjem. Her fandt alle et spisested, og flere besøgte Oluf Høst museet.

Læs mere: Klubtur til Bornholm søndag den 3.september 2017

Side 1 ud af 5