Natbelysning

Invitation til Drejø tur 2019

Drejø-tur - søndag den 24. august

Markus Sørensen har inviteret os til Drejø lørdag den 24. august hvor der vil være frokost (grillpølser m.v.), Ø-rundtur, evt. rundvisning på Museet samt kaffe og kage til at flyve hjem på.

Arrangementet starter omkring kl. 10:00 og slutter omkring kl. 16:00 og koster 150,- per person. Beløbet inkluderer landingsafgift, frokost, Ø-rundtur samt kaffe og kage.

Af hensyn til frokost skal man tilmelde sig til Leif Pedersen (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2095 1634) senest onsdag den 21. august.

Se mere om Drejø her: https://www.drejo.dk/

Bemærk Drejø har to flyvepladser der ligger i forlængelse af hinanden, det er den vestlige flyveplads, der skal benyttes. Banens retning er 13/31 med en længde omkring 570m. Benyt air-to-air frekvensen 129,800 MHz ved anflyvning. Der forventes en del trafik i forbindelse med ankomst til Drejø, sidste år var der 22 besøgende fly.


Virgin Galactic: Anden succesfulde test med nyt rumfartøj

 

Læs mere om det KLIK HER

Kina testflyver stor fragtdrone

Kinas tungeste fragtdrone blev testfløjet i slutningen af oktober. AT200 kan bære 1,5 ton og skal blandt andet bruges til sikre militærforsyninger til øer i det Sydkinesiske Hav.

 

Vahana from Airbus

Se den nye "by-flyver" som Airbus er ved at udvikle og som skal prøveflyves snart.

IMG 0672

Læs mere: Vahana from Airbus

Side 1 ud af 3