Natbelysning

Tur til Drejø

Drej 29-07-2015 12-54-02
Klubturen til drejø den 12 August var en super suces. Alt forløb stort set efter planen. Vejret var super godt, højt solskin og rigtig store varmegrader, samt en svag vind.

Fem fly var tilmeldt og alle nåede frem efter planen. Vi landede på en udemærket bane som er lige så lang som RS men dog en del smallere. To traktore venetede på os med ladvogne og i dem vi begav os på tur øen rundt.

Føreste stop var ved kirken, hvor Markus Sørensen havede fået præsten til at stå for rundvisningen. Markus er gammel flyveindstruktør og har haft sin gang på Ringsted for mange år siden, så en del af jer kender ham nok.

Turen kom istand efter at CB var stødt ind i ham, og fik en snak, det viste sig at Markus var flyttet til Drejø, og kunne fortælle at øen havde en udemærket flyveplads.

Efter at vi havde fået forevist kirken, gik turen rund på øen, og vi gjorde holdt ved en lokal "vinbonde" hvor vi spiste i haven, idet der var både spisested og vinudsalg.

Efter et god traktemang kørte vi forbi Markus "nye gård" som vi lige skulle se. Markus er nemlig ejer af hele 2 gårde på øen. Vores tur endte på kroen hvor vi fik kaffe og kringle.

Programmet holdt fint, bortset fra tidsplanen, som skred en hel del, da der var massere at underholde sig med.

Tak til Claus og Markus for et super arrangement.

Jeg har fået billeder og de er lagt i vores fotoalbum du kan se dem ved at klikke HER