Natbelysning

Klubtur til Bornholm søndag den 3.september 2017

C:\Users\Claus Brun\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\P1020561.jpg

 

Til trods for dårlige vejrudsigter fik vi alletiders vejr. Der deltog 6 fly og 17 personer som fik en meget smuk tur over Skåne og Østersøen.

Vi blev samlet op af Bornholms minibusser som er ejet at en tidligere trafikpilot. Det gjorde det bestemt ikke ringere. Han sørgede en sightseeingtur blandt andet gennem Almindige og vi endte i Gudhjem. Her fandt alle et spisested, og flere besøgte Oluf Høst museet.

C:\Users\Claus Brun\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\P1020579.jpg         C:\Users\Claus Brun\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\P1020627-a.jpg

Således forfrisket forsatte vi gennem det smukke Nordbornholm. På Hammershus fik vi kaffe og kage og selvfølgelig blev ruinen besøgt. Turen til lufthavnen gik gennem Vang, Hasle og Rønne. Til slut skal vi takke vor hoffotograf Jens Jørgen for de fine billeder.

C:\Users\Claus Brun\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\P1020657.jpg           C:\Users\Claus Brun\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\P1020656.jpg