Front

Så var vi afsted på endnu en tur som Claus havde arrangeret med sædvanlig omhu.

I lørdags mødte vi op i klubhuset, hvor der stod en kop kaffe klar.

Claus breifed på vejret som bød på lidt sol og lidt skyer og måske med afgivelse af lidt regn.

En let flyvetur på lidt over en time hvor alle kunne være med.

Læs mere: Klub turen til Danmarks Flymuseum

image

Så har klubben været på tur til den tyske ø Wük auf Fur.
Claus havde arrangeret en let flyvetur hvor man undgik kontrolzoner med mere.

Læs mere: Klub turen til Wük

Drej 29-07-2015 12-54-02
Klubturen til drejø den 12 August var en super suces. Alt forløb stort set efter planen. Vejret var super godt, højt solskin og rigtig store varmegrader, samt en svag vind.

Fem fly var tilmeldt og alle nåede frem efter planen. Vi landede på en udemærket bane som er lige så lang som RS men dog en del smallere. To traktore venetede på os med ladvogne og i dem vi begav os på tur øen rundt.

Føreste stop var ved kirken, hvor Markus Sørensen havede fået præsten til at stå for rundvisningen. Markus er gammel flyveindstruktør og har haft sin gang på Ringsted for mange år siden, så en del af jer kender ham nok.

Læs mere: Tur til Drejø

Miniatur Wunderland i Hamborg er verdens største modeljernbane med 930 tog og 14450 vogne på 13km baner fordelt på 1300m2 , og udstillingen bliver konstant udbygget med nye landskaber. Wunderland skulle være helt særligt for alle aldre, og der er prognoser for indgangsventetiden, som i sommerperioden er oppe på 2 timer. For at undgå ventetid besøger vi Wunderland når stedet åbner om lørdagen. Fredag eftermiddag tager vi på havnerundfart efter vi er kommet frem til Hamborg, og ser på byen om aftenen.

 

Se hele indbydelsen og tilmelding HER

 EKOD gyro 10.11.13

Det blev en rigtig god tur til Hans Christian Andersen Airport i dag. Vejret startede mildest talt ikke godt, men vejrudsigten lovede bedring. Så vi var i alt 5 fly, heraf 2 gyroer, fra Ringsted, der trodsede regnen og den våde bane.

Læs mere: H.C. Andersen lufthavn

 

TUR beskrivelser.

Under dette menu punkt vil vi lægge artikler modtaget fra vores medlemmer om ture de har været på. Så hvis du har haft en god flyveoplevelse, så skriv lidt om det,det kunne tjene som inspiration for andre. Indsend billeder og kortmatriale og en beskrivelse så skal webmasterne sørge for at det bliver publiceret på hjemmesiden.

Tur til Tannkosh og Venedig i aug. 2011

Adam Helms og Torben Matzen

Læs mere: Tur til Tannkosh og Venedig 2011

 

 Så lykkedes det at komme afsted på en klubtur!.

Læs mere: Samsø klubturen